RESGÄNGET<3RESMINNEN

Råkade gå in här. Dumt gjort för då är klockan plötsligt fem i två. Men sen kom jag ba på några asskojiga resminnen jag ville skriva ner:
- När vi ska resa oss från golvet på Bangkoks tågstation. Sex tjejer reser sig upp och fem av dem drar på sig sina ryggsäckar och en annan tar ett stadigt grepp om sin rullväska. Den sjunde sitter kvar och sätter på sig ryggsäcken i något slags halvliggande läge eftersom ryggsäcken inte stod upp. Smidig som få försöker Tove sen resa sig upp och typ rycker utan att komma någonstans medan Lovisa och okänd tågstationskille förösker hjälpa till. Haha ett av resans smidigaste ögonblick!
- Alla våra naiva stunder. Typ när vi var oroliga att vi skulle missa att gå av tåget i Thailand. Ställde liksom alarm på halv sju utan minsta tanke på att tåget alltid var minst en timma försenat.
- På en snorkeltur i Cairns när ledaren åker runt i en motorbåt med ett snöre efter och efter mycket samlande av mod att fråga så får vi chansen att åka efter och hålla i snöret. Det gick långsammare än att simma.
- Pannkakslagande. Supervarmt YHA i Canberra, ännu varmare YHA på Bondi, allavarargapåoss-Hostelet i Noosa. Åh! Så ovärt att laga men så värt att äta! En gång gick det dock lite snett, VARNING för att blanda citron, pannkaka och ost!!!!!!!
- Promenaderna till Bondi Junction från vårt Hostel. Cirka en halvtimmes sånglekande, mys!
- Mellisgänget. Alltså, fina fina mellisgänget!
- När jag och Tildis går in på Woolworth's för första gången och möts av typ 3000 par skor. Skulle bara ta en snabbrunda och köpa handdukar. Gick sådär, fast vi fick i alla fall tag i mysiga och hyffsat fina handdukar för 5 dollar.

RSS 2.0