Vi lever fortfarande...

bara dalig uppdatering, ledsen for det!

Ska forsoka sammanfatta lite vad som hant sen sist.

Efter Bangkok blev det flyg till Bali och staden Kuta. Checkade in pa hotell som vi hort var bra men blivit varnade om att personalen snodde saker fran rummen sa gissa om vi var nojiga! sprang runt och gomde vara pass och planbocker pa olika smarta stallen i rummet sa fort vi skulle ut haha, verkar dock inte vara sa farligt som vi hort for inga tecken pa att nagon forsokt ta nat sa skont. Bali ar fullt av svenskar, nastan varre an thailand! alla balineser pratar darfor svenska sa hor standigt fraser som "hur mar du?" "tjena stumpan!" "jaa" "braa" och pa stranden fran forsaljare "kopa parlor till mamma?" haha. Gulliga men lite val pa ibland.

I kuta hangde vi mest vid poolen pa vart hotell och aven lite pa stranden som ar helt ok har, provade pa nattlivet nagra kvallar vilket slutade med att Tove blev bestulen pa sin mobil och planbok en kvall pa dansgolvet, irri!

Sen bar det av till en av Gili oarna som ligger nagra timmar fran Kuta. Var supermysigt dar, finaste stranden pa resan sa vi hangde mest dar pa dagarna, stekte oss och badade massor! Gjorde aven en snorkeltur en dag da vi fick se vara alskade skoldpaddor, sa fina. Nattis blev lite traumatiserad sista dagen pa stranden nar hon blev jagad av en liten fisk i vattnet!! den attackerade henne och hela stranden horde "woooah!!", " AHHH" " waaah!!" i hog falsett haha, det gjorde var dag.

Var pa gili i ca 5 dagar sa idag kom vi tillbaks till Kuta for att vara har nagra dagar till innan vi beger oss till bangkok och sen hem, sa knappt det kanns. Men nu ska vi njuta av vara sista dagar har, snart ses vi!!

PUSSAR fran trillsen och Tove



Bangkok, igen!

Nu ar vi tillbaka i kara gamla Bangkok. Efter en 13 timmars bussresa da vi helt plotsligt inte kunde sova (vi=bast i varlden pa att sova pa bussar sa vi fattar noll) var vi antligen framme. Akte till hotellet som var i samma kedja som det vi bodde pa sist och checkade in. Inne pa rummet markte vi nagot lurt med vaskorna och det vi alltid varit radda for hade intraffat - de hade rotat igenom vara alskade ryggisar. IDDISAR! Verkligen inte okej. Helt forvanade eftersom de var trevlig personal, en bra buss och ett seriost bolag vi akte med. An sa lange har vi inte upptackt nagot som ar borta som tur ar, men trakigt att det hande anda. Nu kommer vi vara nojjisarna numero uno hadanefter.

Idag har vi shoppat, akt taxi, shoppat, akt taxi, shoppat och sen atit supergod sushibuffe. Nu ar vi matta och har hyrt en dvd fran hotellet sa vi ska ha myyyyyzkvall.

Snart blire Bali, vi ar taggade. Snart kommer vi hem ocksa, men det vill vi helst glomma. PUSS

GRATTIS

Igar fyllde varldens basta Jovanna 20 ar!!!!!! WOHO! Grattis! Jag ma hon leva!


Idag fyller varldens basta Louise ar! Langtar ihjal mig till att vi ska traffas igen och roja och prata och fynda och mysa och vara bast together!

SAKNAR ER BADA.

Glad att jag gjort detta till en grattisblogg. Hihi.

RSS 2.0