GALET

Alltsa det ar SJUKT har i Bangkok!! Vi har typ varit konstant blota sen vi kom hit. Gar inte att ens ga ut fran vart Guesthouse innan man blir drankt med hinkar av vatten och vattenpistoler. var kul till en borjan men nu borjar vi bli lite trotta pa att inte kunna ga nagonstans utan att vara helt genomblota.

Igar korde vi i allafall vattenkrig hela dagen forutom ett forsok att aka till ett shoppingcenter ( kom dit men saklart inte torra nanstans sa var inte supertaggade for shopping nar vi val var dar). Kopt varsin vattenpistol som visade sig vara samst i jamforelse med alla andras som har kopt superseriosa, har ingen chans nar det blir duell!
Det varsta ar nar man far en hink med iskallt vatten over hela sig eller lera insmetat i hela ansiktet+munnen, fraascht!

Ikvall blir det nog vattenkrig igen, finns inte sa mycket att valja pa kanner vi. Ska forsoka ladda rejalt!!

Manga pussar


Kommentarer
Postat av: Bengt

Tar det där firandet aldrig slut. Ni får väl fly bort till palatset. Där är det väl ingen som vågar spruta vatten. Då får man väl kung Bumibol efter sig. Eller lära dem hur man firar nyår i Sverige, alltså titta på tv och sedan gå ut och frysa.

2011-04-14 @ 09:27:01
Postat av: Cattis

Tur att ni kommit iväg från detta vattenkrigande folk, hoppas ni inte blev förkylda av all blöta.

Nu ser vi fram emot en rapport från ert senaste paradis, hoppas det blir riktigt mysigt för er.

Massor av kramar

Mamma

2011-04-15 @ 18:49:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0