KOH PHANGAN



Det har ar vad vi har for oss i natt. Sen hoppar vi brinnande hopprep och badar i havet. Skamta! Vi ska bara dansa och hanga med roliga manniskor. Forst ska Tove och Ellen ordna forfest, taggade! Det ar cirka 55 grader i luften har idag sa det ska bli riktigt behagligt att tranga ihop sig med 10 000 manniskor pa en strand. Men jaja, kunde varit varmare... Inte! Rekordvarmt.


Hors snart!

Kommentarer
Postat av: Bengt

Ser ut ungefär som Tanto i eftermiddags minus polisbussarna. Jag förstår att ni också laddar för Hammarbys första hemmamatch. Gulligt : )

2011-04-18 @ 19:33:50
Postat av: Annika

Åh vad mysigt det ser ut!! Men 55 grader kan man vara utan, men lite svalare blir det väl till natten..hoppas jag. Dansa och roa er ordentligt och håll i plånböckerna så ingen lånar dem av er.

Kram Mams/Annika

2011-04-18 @ 20:57:04
Postat av: Maria

Hjälp! 55 grader!! <Hoppas ni har det super! <3

2011-04-19 @ 13:02:42
Postat av: mormor

HEJ ¨mina små gullungar .Ja med 55 gr i luften så blev jag nog sittande i vattnet hela dagen för att överleva . Jag förstår att ni har det jättekul . I förra veckan bodde jag hos mamma och Camilla och vovarna när jag skulle bädda min säng en morgon så drog jag undan täcket och då fick jag en mördande blick av lillen som undrade vAd jag höl på med,han ville ha ro när han låg och tog sig en morgonlur förstod jag ja ja så tokigt det kan bli . snart är påsken här och på långfredagen kommer Annika och hennes familj och mamma hit på middag ska bli trevligt sedan kanske vi åker på landet någon dag har hört att huggormen har kommit fram så vi får väl be våran jägare Joakim att sondera terrängen för orm kan vi vara ujtan eller hur nu räknar vi dagarna tills vi ses igen . många många kramar till er alla från mormor min¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨n små gullungar. Ja med 55 gr i luften så blev jag nog sittande i vattnet hela dagen för att överhuvudtaget överleva,men jag förstår att ni har det mysigt ska påminna er om det när vi sit

2011-04-19 @ 22:19:43
Postat av: Cattis

Hej sötnosar:-Dmen herregud vilken värme, jag som tyckte det började bli hett här. Hoppas ni klarade er utan brännskador och att festen var lyckad! Vi är nu på bondgård men Annika o barnen , jättemysigt med kalvar utanför dörren o hästar i hagen. Snart får vi gå ut o se om påskharen lagt ut några ägg, för hönsen här är dåliga på att värpa. Smörj in er ordentligt o sköt om er! Stor kram mamma

2011-04-21 @ 09:21:25
Postat av: Jenni

Åh, fullmoon party, värt :) !

2011-05-03 @ 09:31:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0