Koh phi phi

Heeeejsan!

Har kommer ett litet livstecken fran oss, vi gor inte sa mycket sa finns inte supermycket att skriva.
Nu ar vi i alla fall pa phi phi island, bor pa ett hotell vid stranden (hela on ar dock strand). En typisk dag for oss: ater oss matta pa frukostbuffen varje morgon, sover lite, solar och badar lite, sover igen sen middag och dans pa stranden! same same varje dag men mysigt och vi har toppenvader, woho!

Nej orkar ej skriva mer, kanske kommer lite bilder snart!

Manga pussar till er alla!! <3

Kommentarer
Postat av: Bengt

Va! Inget museum, inga utställningar, inga sevärdheter, inga kulturaktiviteter, inga etnografiska studier? Klaga hos guiden. Sådär trist ska ni inte behöva ha det när ni rest så långt ;)

2011-04-28 @ 13:53:12
Postat av: Cattis

Hej tjejer,



Förstår att det inte finns så mycket att skriva om när ni kör beachhäng hela dagarna. Kanske kunde det vara nåt om det dök upp nån liten leguan eller så från buskarna, har ni verkligen inte sett något läskigt eller imponerande djur ? Själv går jag och tittar ner i marken på våra skogspromenader sedan jag hörde om en hund som blev ormbiten för någon vecka sedan. Hoppas att ni alla är friska och njuter av era sista veckor, antar att ni inte får njuta av någon majbrasa, här i Skarpan har vi redan firat valborg, hi, hi.. några skitungar tände på brasan i förrgår, så nu blir det bara en weber grill som får symbolisera vårens ankomst.



Massor av bamsekramar

Mamma

2011-04-29 @ 10:31:10
Postat av: mormor

Hej mina raringar här hemma är det jättevackert just nu japanska äppelträden står i blom nere vid bysis och ett magnoliaträd står i trappan upp till oss ,så jag bestämde med Michels mormor att vi skulle äta middag på pappa grappa på tisdag och njuta av det vackra,idag har det varit bröllop på tv det var prins William och Katiee dom i England som gifte sig jag satt klistrad förstås. Imorgon kommer Lissan och Tage på middag det är ju Walborg ska bli trevligt nu längtar vi alla till ni kommer hem tills dess tusen kramar mormor.

2011-04-29 @ 22:18:21
Postat av: Jossan

Hej mina tjejer.

Hoppas ni alla mår bra. Nu är det inte långt kvar tills ni kommer hem :D jippie. Hur har ni det om dagarna? Ligger ni bara och solar och badar? Kan ni inte ta något extrajobb så ni har ni har något att göra. Kanske spela instrument? Ni har ju en lysande karriär bakom er med piano och fioler och allt vad det är ni kan spela ;) låter ju inte så skönt att bara sola, bada och dricka drinkar hela dagarna ;D

I Helgen ska jag ut till landet med några kompisar. Det ska bli supermysigt. Vi ska sola, grilla och bada tunna. Sola om vädret tillåter såklart ;p nu har vi molnigt och regnigt den här veckan.

Nog för mig. Jobbet kallar ;p



Tusen pussar och kramar <3 kusinvitamin!!!!

2011-05-02 @ 10:23:48
Postat av: Linda Karlsson

Hej! vad rolig dina poster är! kommer med all säkerhet läsa dina poster lite mer. =) Hoppas du har en trevlig dag (:

2011-07-01 @ 15:08:56
URL: http://jade.se/reseerbjudanden

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0