Okej da har kommer lite mer info!

Fast egentligen skulle ni bara fatt se overraskningen om hur vi bodde i Kuala men det funkade inte sa ni far vanta lite till!

Nu ar vi i alla fall har i Siem Reap, kom hit igar efter att ha akt en konstant tutande buss fylld med kambodjaner i 6 timmar. Mysigt varre. Bra att veta ar att nar bussen ar full sa far man anda plats med nagra fler passagerare! man kan t.ex. klamma in 3 pers pa ett trangt 2-sits sate och aven satta ut lite pallar i gangen och sen kan resten sta. Synd att vi fyra i alla fall fick ett varsitt sate.

I Phnom Penh var vi i 2 natter. Var lite allmant kaosigt och inte var favorit hittills, alla manniskor var helt pa och kandes aven lite "laskigt" att ga runt i stan pa kvallen. Besokte iaf palatset i 40 graders varme, sa darfor var det extra skont att behova ta pa sig en tjocktroja och sarong over kladerna for att skyla sig for att fa komma in. Men kul att ha sett, eftersom palatset precis hade stangt nar vi kom dit och inte oppnade forran 2 timmar senare var vi ave kulturella och gick pa nationalmuseet! sa helt bortkastad var inte Phnom besoket trots allt.

Siem Reap ar i alla fall supermysigt, vi bor pa ett guesthouse som ags av ett par fran typ england sa dom ar gulliga. Har finns en old market, nattmarknad och Pubstreet med massa mysiga restauranger.

Nar alla ar friska ska vi ta oss ut till Angkor Wat och sen kanske aven ge oss ut pa en ridtur bland templen nan dag! spannande och mys med hastar.

Fran borjan skulle vi bara stannat har i Siem i 3 natter och sen aka vidare till en badort har i Kambodja, men vi insag att det skulle bli lite for mycket farande hit och dit sa nu ska vi istallet checka in pa ett hotell har med pool sa vi far lite sol och badkansla innan vi drar vidare till Bangkok.

Puss till er alla nu ska vi hem och kolla hur var sjukling mar, men tror och hoppas att hon ar pa battringsvagen!

Kommentarer
Postat av: Bengt

Vi har inget emot att vänta på överraskningen om vi får lite info istället.

Kul att ni har hittat ett mysigt ställe i Kambodja.

Guldstjärna för de kulturella aktiviteterna.

Skäm bort sjuklingen ordentligt.

2011-04-05 @ 13:49:13
Postat av: Annika

Hej Stumpan. Hoppas den elaka bakterien har gett med sig så du äntligen får se Ankor Wat.Kul att ni fick uppleva en riktig back packer bussresa! Tycker ni haft det väl lyxigt hittills :)Låter väldigt klokt att stanna kvar några dar på samma ställe och inte flänga vidare. Hoppas på fina bilder från Ankor i soluppgång. Det lär vara något extra. Krya på dig och hoppas inte bakterien flyttar över till er andra. Kramis Mams/Annika

2011-04-05 @ 19:27:41
Postat av: annika

Hej Tjejer

Va ni verkar ha det mysigt,kul,skönt, ...inatt har det regnat...bra för den sista snön ifs.På landet är det fullt med snö,tänk på det ni.

Ikväll ska vi passa voffarna en stund till Ture's stora lycka.Ha det så bra, många kramar å pussar fr oss alla på Draken

2011-04-06 @ 06:46:11
Postat av: Cattis

Hej gullungar! Återigen tar ni ett bra beslut, tycker ni gör helt rätt som stannar på ett ställe men unnar er lite lyx på hotell. Hoppas verkligen Tove kryar på sig och att ni kommer iväg till Ankor Wat, det är nog en härligt upplevelse. Ikväll är det stor fest på Pappa Grappa då vi ska fira Maria, vi kommer att sakna er men ni får ju vara med på stora festen i sommar. Sköt om er nu och Tove får krya på sig!



Stor kram till er alla!

Mamma

2011-04-06 @ 10:29:21
Postat av: mormor

Hej mina raringar Som vanligt kul stt höra ifrån er ,hoppas att lilla sjuklingen har kryat på sig annars får ni ta till mormors speciall knep snusmalet kaffe en matsked utan vatten ett gammalt indianrecept som jag fick i min ungdom när inget hjälpte men garanterat hjälper.Så har firat Marias 50 årsdag vi var på pappa grappa och åt jättegott och trevligt men vi saknade er dit måste vi gå när ni kommer hem någon fredagkväll ,saknade även morfar han trivdes ju så bra där.Idag har jag varit hundvakt och vi har så trevligt alla tre satt i köksfönstret och titta ut.Må nu så gott och var rädda om er kram till er alla och Tove hoppas att det är okej med dig hälsningar mormor

2011-04-07 @ 23:16:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0