Brisbane

Hej pa er alla!


Nu befinner vi oss pa en backpackerbyra i Brisbane (=gratis internet<3), kom hit igar sa ej hunnit se sa mycket av staden men paminner lite om Melbourne tycker vi alla. Alltsa mysigt!

Igar spenderade vi kvallen i det supermysiga DVD RUMMET pa hostelet, LYX! haha. Vara forvantningar var skyhoga nar vi sag att det fanns dvdrum och vi forberedde oss pa en myskvall de luxe. Nar vi kom upp sag vi en sondertrasad soffa, tva ackliga stolar med trasigt ryggstod och en superliten tv. Besvikelsen var obeskrivlig! Fixiga som vi ar sa blev det dock mysigt anda, slangde nagra lakan over soffan, fixade te och mumsade pa vara goda Coleskakor medans vi kollade pa Alpha Dog. Ikvall ska vi i alla fall utforska Brisbanes uteliv, hoppas pa att hitta nat kul stalle och kul manniskor!

Imorgon bar det av till Noosa, som vi har hort ska vara en supermysig och fin stad.
Sen blir det pressat schema med forst Fraser Island i 3 dagar, sen buss i 15h (!!) till Airlie beach dar vi ska ut och segla vid Whitsunday island, saaa spanda infor vara aventyr som vantar. Pa Fraser Island ska vi aka runt i Jeepar, eftersom det ar en sando. Sen ska vi sova i talt och typ fanga vara egna hajar som vi grillar over var egentanda brasa. Passar oss perfekt!


Nu ska vi ut och leta saker till resorna som vantar. Sen ska vi hem och ata pasta med tomatsas, mmmmm, hungrig som alltid!

Ha en kul friday night i Sverige! Halsningar fran REEEEEEEEEEEEESGANGET!

Kommentarer
Postat av: Cattis

Det var ett väldans flackande på er just nu, men det är mycket som ska hinnas med förstår jag innan ni lämnar landet.Tur att ni är så pyssliga och kan fixa mysigt trots svåra förhållanden, hi, hi.. Era kommande äventyr låter ju superhäftiga och sova tält verkar ju vara helt i åtminstone Matildas smak.

Här blir det väl Let´s dance som blir fredagsnöjet, ni får säkert en mycket häftigare fredagskväll!

Sköt om er och ha det så kul!



Massor av bamsekramar

Mamma

2011-02-25 @ 10:59:33
Postat av: Viktoria

Stiligt :D

2011-02-25 @ 11:17:36
URL: http://kumkum.blogg.se/
Postat av: Bengt

Ni ska ut och segla och balla er. Vi sitter i på Scandic hotell i Borlänge. Hur rättvist är det. Jo kanske lite rättvist om vi kommer till Trysil i sol imorgon. Vi funderar på att sova i igloo och fånga en ren som vi grillar över vår egna eld. Dvd-rummet på hotellet hade fina soffor, tyvärr fyllda med övertrötta 9-åringar som såg byggare Bob. Jo, orättvist.

2011-02-25 @ 22:03:38
Postat av: Jennifer

Fullt upp :-) vilka galna äventyr ni ska ge er ut på! Kanske kommer ni hem som äventyrsjunkies som flyttar ut i skogen och bara snackar aussieslang... Haha eller inte. Hoppas ni hade en trevlig utekväll och att äventyret blir galet kul! (jag ska lyckas få mamma att skriva några kommentarer oxå..) massa kramar!

2011-02-26 @ 13:00:56
Postat av: Jennifer H ;P

Tove! Vi hade "maffiakväll" här idag och tänkte på dig då The Ark var pausunderhållning i Melodifestivalen. Myyys! Synd att inte du var med och kunde upplysa oss om all fakta - typ hur länge de har spelat tillsammans och sånt. Ni verkar ha det grymt jue! Tror att ert tältsovande blir bättre än mina erfarenheter. Första gången var ju på Utö med en snurvlande Tilda och andra gången i ett regnigt och svinkallt Wales då jag var förkyld... Ni lär ju iallafall slippa kylan, men ni kanske får lite insekter istället? Fortsätt att njut och vi saknar dig massor och ser fram emot att få höra allt när du kommer tillbaka! Mycket kärlek /Jennifer

2011-02-27 @ 00:25:07
Postat av: Jenni

ÅÅh vad kul! Ni har prickat de bästa backpacker- ställena, Noosa är fint o Byron är toppen, och Fraser Island är suuper, glöm inte o bada i sjöarna som är fantastiska. Och fors-floden.

Och seglingen.. Jag blir lite avundsjuk ändå, kanske lite. PUSS puss puss.

2011-02-27 @ 18:04:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0