depp och SVETTinlagg!

Hej pa er!

Nu ar vi i Sydney!

Canberra var, precis som alla sagt, valdigt lame. Kandes som en opersonlig liten smastad utan manniskor. Vi roade oss i alla fall med shopping och solning. Var riktigt behaglig temperatur i vart rum dar vi sov atta personer! Var 38 grader i skuggan hela dagen och noll cirkulation i rummet. Tog oss i alla fall ett svalkande dopp i den lyxiga poolen i kallaren.

Tove halsar att hon sag en kanguru fran bussen! Busschaufforen var namligen nara att krocka med den sa det blev en harlig tvarbroms. Vi andra tre ar avis.


Kanner oss tyvarr ratt nere just nu. Vi bor pa ett luffigt hostel i utkanten av chinatown och har fatt en laskig roommate. En haxliknande tant som inte har nagra lakan pa sangen. Vi har i alla fall last in alla vara vardesaker ordentligt och nu gar vi in och tittar till rummet lite da och da. Nu ar hon dock borta, sa det hela kanns mycket skumt och vi lar tyvarr sova som pa nalar. Kanner oss aven supersakniga efter ganget :(((( Men vi forstar saklart att det bara ar onodigt sa vi ska blicka framat!


Hor av oss med lite skojigare sydneyupdates snart. Pussar!!!


Och juste, SVETTinlagg var det ju ocksa. Det ar sjukt varmt har! Bara rinner bort typ!!

Kommentarer
Postat av: Björne

Hej alla tjejer.

Upp med hakorna nu. Det ÄR jobbigt att resa, det kommer ni att märka till och från under hela tiden.

Ni kommer från ett toppenställe med goda vänner till ett mindre behagfullt ställe och tycker att det mesta är skräp! Eller?

Det går över. I morgon är allt toppen igen och ni är på väg mot nya äventyr.

Har sett att ni haft VÄLDIGT varmt och jag skulle gärna byta med er.

Upp med humöret nu tjejer och ha det fantastiskt!

Kramar!



2011-02-01 @ 14:58:36
Postat av: Cattis

Hej sötnosar! Men det låter ju inget vidare att bo så där, kan ni inte leta efter nåt annat lite trevligare? Kul att få se en känguru, fast kanske inte i en sån situation som att krocka med den, tur att det gick bra. Att ni redan är i Sydney, trodde ni skulle stanna längre i Canberra, hur länge blir ni där nu då? Förstår att ni saknar era goa kompisar men hoppas att ni snart träffar lite nya vänner, det kommer ni med all säkerhet att göra. Blev pannkakorna goda ? Här är det grått och trist idag, men jag hörde några småfåglar som sjöng i skogen, då får man lite vårkänsla i vilket fall. Vi tar gärna lite av er värme... Hoppas att det ordnar sig med bättre boende och att ni slipper läskiga tanter på rummet.

Massor av pussar och kramar

Mamma

2011-02-01 @ 15:01:26
Postat av: Bengt

Deppa inte. Ni hade kunnat vara i Egypten...

Och tänk på Rasmus (Toves bror) han delar alltid rum med en läskig ödla (som sover utan lakan).

Och + 38 är bättre än +3,8 och slask.

Men se upp för cyklonerna.

Kram

2011-02-01 @ 16:45:11
Postat av: mormor

Hej mina raringar Här kommer en liten hälsning från gamla swedala där det börjar bli lite ljusare på dagarna skönt,tack för hälsningen igår jag stod på banken och sa till killen som expiera mig oj det är mina barnbarn från australien som sms så då fick vi en trevlig pratstund och han tyckte det verkade inte helt fel att vara där ni är.Har den mystiska kvinnan försvunnit ni får väl sova i omgångar . När far ni vidare eller blir ni kvar i sydney Ikväll har mamma och millan varit här på middag tillsammans med jossan hon ska ligga kvar för hon ska redan vara kl 8,30 hos Rakel imorgonbitti vi ska titta på mästerkockarna oc h sedan var det en deckare så vi har fullt skägg.må nu så gott och hälsa era kompisar många kramar från mormor jag längtar efter er.

2011-02-02 @ 18:56:47
Postat av: ebbot

har man haft höga toppar får man räkna med lite dalar. det blir bättre ska ni se!

Och som Bengt säger, ni hade kunnat vara i Egypten. Eller ni hade kunnat vara Rasmus. Och ni hade fortfarande kunnat vara kvar i Sverige.



man får vara glad för det man har liksom.

puss!

2011-02-02 @ 20:27:30
URL: http://ebbaoemma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0