FELICIA

Tjaba!

Sitter har i varldens minsta shorts och ett litet linne och svettas nastan ihjal. Ar val kanske ocksa for att jag och Nattis varit flitiga vid gasspisen med var quorngryta och pasta. Yes, jag ater quorn aven i Australien! Nu fick ni antligen den fragan besvarad.

Det kanns okej har i Sydney. Jag har, precis som alla andra, varit lite depp och saknig efter Melbourne, men det kanns saklart battre och battre. Kanns ju i allla fall positivt att vi saknar Mellis och inte Sverige, hihi. Saknar dock mina dagisbarn en massa ocksa!!!!! (mitt favorittjatamne!).

Idag var vi som de andra namnt pa stranden och det var jattevagigt! Ar ovan att bada i vagor, men det ar kul. Stod aven skyltar uppe med "Dangerous" overallt, sa vi kande oss riktigt trygga. Nu har vi sand overallt och forhoppningsvis har vi fatt lite mer farg.


Hm, kandes som jag hade supermycket att skriva innan men nu star det still saklart. De andra haller i alla fall pa att duka fram maten i bakgrunden, sa det kanske ar lika bra att sluta.

Miss yaaaa! Pusspuss

Om nagon traffar Hampus sa pussa pa honom en massa fran mig.

Kommentarer
Postat av: Bengt

Finns det inget trevligt museum ni kan gå på. Där kan det vara svalt och mörkt och bildande. Vad hände med läskiga tanten förresten?

2011-02-03 @ 11:07:29
Postat av: Corran och Mamma

Hej Fellan vi saknar dig fett mycket!!

Kul att höra att du har det bra.Mamma säger sluta drunkna i vågorna,hihi.Vi pussar ju alltid på Hampus,trots att han har blivit jobbig och tror att han kan bestämma om allt,säger att alla är dumma hela tiden.Han slängde våtservetter på golvet och sa det var Fellan och då sa mamma hon är ju inte hemma då så han det var Corran som inte heller var här. Ha det bra och sola mycket om det finns snygga killar berätta för mig(Corran)haha. Mamma säger se me inte röra. Ivan och Hampus hälsar också miss ya kram från syrran och mamma:)! Ps glöm inte att skriva att du saknar mig jim och mamma!!!

2011-02-03 @ 12:13:53
Postat av: Jovna

Fan vad bra att du skrev om det där med qourn, har legat sömnlös och tänkt; jag undrar vad de äter? Finns det qourn i Australien? Håller på att gå under av avundsjuka över att ni får bada i jättevågor och sluka sol! Fast det är ni värda :) Ska till Sthlm i helgen, så det är ju synd att ni är en bit bort, hehe.

Fortsätt ha det fett! puss och kram!

2011-02-03 @ 16:18:33
Postat av: Lovisa

Skyltar med Dangerous men inga snygga badvakter i röda badbyxor? Besvikelse! men det kommer väl så småningom. Var försiktig med gasspisen. Nu kommer Ellen till Aussie nästa vecka! åker på måndag!



hade grymt! puss!

2011-02-03 @ 21:01:18
Postat av: Anonym

Bengt, vi forsokte faktiskt ga pa museum en gang! Det visade sig dock vara en tunnelbanestation som heter Museum, sa det ar endast darfor vi inte har svalkat oss dar. Tanten har flyttat och det ar vi gladast for!!!!



Corran och mamma, bra att ni antligen har last! Det ska ni gora varje dag hoppas jag. Sluta gora sa att Hampus tycker ni ar dumma! Pussa honom mest fran mig. Klart det finns snygga killar! Hehe, not i Sydney hittills. Puss



Jovna, ja jag vet att alla oroat sig over det! Finns till och med qournvarianter som inte finns i sverige och det var rea!! Ga inte under av avundsjukan, vi smalter bort. Puss



Lovvis, tyvarr inga snygga badvakter, men tror de hade roda shorts i alla fall. Var skulle Ellen bo i Canberra?

2011-02-04 @ 09:33:25
Postat av: Bengt

Bra försök med tunnelbanan.

Här är ett bättre tips; Sydneys cricket museum. Gå dit och förklara sedan för oss hur reglerna och poängberäkningen i cricket går till.

(avsätt ett par dagar åt besöket) : )

http://www.sydney.com/town/Moore_Park/Sydney_Cricket_Ground_Museum/info.aspx

2011-02-04 @ 10:56:10
Postat av: Louie

Åh vad avundsjuk jag blir på ert beach-häng, men ta det försiktigt med vågor/hajar/solen :) Hoppas du använder den röda bikini-överdelen flitigt Lady! Glad att det känns bättre och bättre vad gäller saknaden.. Ni får inte deppa ihop gössar små! Önskar som vanligt fler pics snart. Miss you, puss och kram <3

2011-02-06 @ 23:32:37
Postat av: josefin

åh, vad underbart det låter. här i kärrtorp, kärrtopp! är det grått och en minusgrad. kommer sakna dig i morgon på Jakobs födelsedagsmiddag.

kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam

2011-02-07 @ 09:42:34
Postat av: felicia

Ah, men cricket har de andra redan fatt forklarat for sig av en fransman, sa det kan vi nu utan och innan.



Louie! Idag ar vi branda efter en dag pa stranden sa nu tar vi det lungan och latar for en partykvall. <3



Josefin, hoppas middagen var mysig. bor ni kvar i agesta? last ut forsta boken fran dig nu. kramar!

2011-02-09 @ 04:14:49
Postat av: Mormor M

Med min vanliga flinkhet vid datorn har jag nu lyckats leta mej fram till er blogg. Så kul att läsa. Och konstigt att läsa om värmen. Här snöar det och det ska bli rejält kallt i helgen. Hur roligt är det? Vintrar har en tendens att aldrig ta slut. Och halt och jävligt.

Har ni sett nån översvämning än? I svenska medier verkar det som att i stort sett halva Australien är bortspolad.

Fortsätt att ha det bra.

2011-02-10 @ 09:49:24
Postat av: Felicia

Ah hej Mormor! Vad kul att du hittat! Hoppas du laser mer. Vad jobbigt med sno! Saknar inte det. Det ar massa har som inte ens har sett sno. Nej, inga oversvamningar har faktiskt. Det ar langre upp, men jag tror inte att det ar sa farligt som medierna har framstallt det. Eller, det ar ju mycket forstort, men det stor nog inte oss som bara ska resa igenom. Hoppas ni har det superbra!!!

2011-02-10 @ 13:39:32
Postat av: SARA

JÄMT LITE AVUNDSJUK DÅ :))

2011-02-10 @ 13:53:40
URL: http://coverups.blogg.se/
Postat av: lovisa

haha söt header :D

2011-02-10 @ 13:56:06
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Anonym

http://liinaaslund.blogg.se/ kommentera! :)

2011-02-10 @ 14:02:58
Postat av: Anonym

http://liinaaslund.blogg.se/ kommentera! :)

2011-02-10 @ 14:02:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0