Hej mina vanner och alla som jag kanner!

Eftersom vi har gratis internet har pa hostelet ska vi nu passa pa att uppdatera massvis!!

Eftersom Tove namde varmeboljan som rader har sa ska jag inte ta upp det igen men hett ar vad det ar har.

Forsta dagen i sydney (kom pa eftermiddagen efter att ha suttit i en buss med 0 aircondition+kokhett golv i nagra timmar) bestamde vi oss for att besoka Darling Harbour. Var en jattemysig hamn med massa batar, shoppingcentrum osv. Tog en Frappucino fran Starbucks och satte oss ner vid hamnen och mos sen rorde vi oss hemat i den trpoiska sommarnatten.

Igar tog promenerade vi som sagt till operahuset och pa kvallen blev det utgang for att forsoka pigga upp oss lite. Blev ett lite backpacker stalle som lag jattenara varat hostel. Var kul och hade ett band som var bra som spelade dar, dock aldrig svettats sa mycket i hela mitt liv som da!

Pa lordag lamnar vi sunkhostelet efter oss (fast nu blivit ganska hemma har och haxan lamnade oss idag, wihoo!) och drar till Bondi Beach!! ska bli superharligt att bo vid stranden eftersom bada ar allt man vill gora i det har vadret. Kommer saklart ocksa hanga mycket med livraddarna dar eller i alla fall bli raddade nar nogon av oss dras med i nagon farlig strom vilket vi fick lite forsmak pa idag pa Manley beach.

Haha juste Sue var sa gullig ringde oss igarkvall nar vi satt coh at middag och ville varna oss for cyklonen som skulle inta Cairns, hon tyckte absolut vi skulle aka nagon annanstans! sot hon ar. Aven vara Melbourne vanner avradde oss haha men sett nu pa nyheterna att det nog ej blev sa farligt och vi ska ju inte upp dit forrans om typ en manad sa da ar det nog lugnt :D

Pussar och kramar till er alla, skickar med lite varme harifran till er!! xo Matilda

Kommentarer
Postat av: Cattis

Hej sötnosar!

Skönt att höra ifrån er, var lite orolig med tanke på cyklonen som de pratat så mycket om på radion igår. Men som sagt den har troligen dragit därifrån när det är dags för er att åka dit. Härligt att få sitta på Starbucks, vårt favoritställe. Här har det regnat inatt så det är blött och glashalt på gatorna och helt grått, så ni verkar ha det betydligt mysigare. Men akta er för de höga vågorna!! HOppas att ert nya boende är mysigt, läckert att bo vid stranden.

Massor av stora kramar och pussar!

Mamma

2011-02-03 @ 12:22:59
Postat av: Favorit kusinen ;D

Hej mina fin fina tjejor <3



Hoppas ni har det superbra och tänker på oss.

Låter som om ni inte har det helt fel där borta på andra sidan jorden :P

Hoppas ni hittar några snygga surfpojkar som ni kan ta med hem till mig (för utan present får ni inte komma hem)

Jag har varit sjuk några dagar =( Kan vara därför kommentarerna inte haglat in :P

Jag saknar er massor och vill att ni kommer hem nu. Fast ni verkar ha det så bra så ni får väl stanna tiden ut ;) hihi



Ta hand om er. Massa svenska pussar och kramar!

2011-02-05 @ 22:47:57
Postat av: Johanna

Heej!



Härligt ni verkar ha det där borta, inte alls avundsjuk på bad, värme och allt annat skoj :P Hoppas ni inte råkar ut för oväder, läskiga vågor eller hajar som biter er i tårna! Var rädda om er och ha det så bra! Kraam :)

2011-02-07 @ 23:35:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0