Mot Coffis

Hejsan!!

Har inget superkul att beratta for ovanlighetens skull men tankte att ni skulle fa lite uppdatering anda!

Idag blir en seg dag for oss, aker med bussen till Coffs Harbour ikvall kl 11 men checkade ut vid tio och har ingenstans att lagga vara harliga ryggor sa blir att hanga lite pa hostelet och vakta var packning hihi. Men ganska skont anda for alla ar vi trotta!

Bussresan kommer ta 7,5 h men gar lite fortare om man aker pa natten plus sparar ju in en natts hostelbetalning, toppenbra ju! ser aven fram emot att ga och handla matsack till bussresan haha, vi lever for matstunderna!

Har inte bokat nagon surfcamp an men lutar at att det blir onsdag-fredag, verkar finnas gott om platser sa darfor vi varit sa sega att boka men vi ar iallafall taggade pa att bli surfproffs hihi.

Kanns bra att lamna Sydney och se lite annat har nastan blivit lite segt har, kanns lite som att har man sett operahuset och Harbour Bridge finns det ej sa mycket mer att gora forutom att ga runt och kolla in staden vilket vi som sagt gjort hela tiden.


Pussar till er alla, SAKNAR ER!

Kommentarer
Postat av: Bengt

Skönt att ni kan dra vidare. Förstår att ni måste vara less på operahus och annat. Jag menar ni har ju varit flera dagar i en stad som bara är fyra gånger så stor som Stockholm,

så det är klart ni tröttnar ; )

Kom nu håg att man inte behöver stå upp på en surfbräda. Det går jättebra att ligga på magen och hålla sig hårt fast. Och surfa bara där ni bottnar, och inte tre timmar efter ni har ätit, och glöm inte hjälmen.

kram

2011-02-14 @ 21:20:37
Postat av: Favorit jossan

Hallo girls.



Roligt att ni har det bra =)

Superkul med surfning. Håller med Bengt vad det gäller surfningen. Glöm inte flytvästarna ;D Ni tog väl med dom orangea flytvästarna från landet? ;) hihi



Nu ska jag och Cattis äta lite frukost =)

Igår var det minus 18 grader på morgonen och jag var ute och red då. Lite kallare än ni har det va :P



Simma lugnt nu =)



Puss kram tjejer!

2011-02-15 @ 09:51:48
Postat av: Millis

Hola chicas!



Gud så kul med surfing ni kommer att bli riktiga hejare på det, blue water high nästa?

Hihi här hemma är det som sagt skitkallt och det snöar hela tiden:( skulle gärna byta med er om jag säger så:)

Känns rätt kul att försöka komma upp på en surfingbräda men vem vet, ni kanske är värsta talangerna;)



Jag säger som Jossan, simma lugnt!



Pussar och kramar finaste<3

2011-02-15 @ 15:03:52
Postat av: Cattis

Hej sötnosar!

Som alltid kul att höra ifrån er, ni är verkligen duktiga på att hålla sidan uppdaterad. Hopps ni får det bra på ert nya ställe och på surfcampen, har dock vissa funderingar,ska man nu alltså oroa sig för att ni: 1)får en surfingbräda i skallen, 2)lägger er på brädan och slumrar till och vaknar upp med synen av en hajfena som närmar sig, 3) rymmer med den gudomligt snygga surfinstruktören. Det sistnämnda är nog dock det bästa! Hoppas att ni får det supermysigt!

Världens största kram och puss!

2011-02-15 @ 22:05:25
Postat av: Louie

Hej gössar! Ett sent <3 till er efter alla hjärtans dag, ni är för underbara! Hoppas ni kommer gilla surfingen. Sen hoppas jag även att ni får en snygg surfintruktören och inte träffar på några hajar :) PUSS

2011-02-16 @ 10:00:35
Postat av: mormor

HEJ MINA GULLUNGAR. om ni visste vad jag blev glad imorse att höra er i telefon igen tänk att det redan har gått en månad sedan ni åkte iväg oj vad tiden går fort.Här hemma är det kallt och väldigt mycket snö på vägarna så det tar alltid en timme längre att komma hem ,för alla snövallar och isbanor som jag brukar säga man kör med livet som insats det gäller att se sig för,i torsdags var agamina sös tjejor här och åt midd

2011-02-19 @ 18:25:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0