Ni behover inte oroa er over...

Hej foraldrarna och kompisarna och aussiekompisarna!


Hoppas ni har det riktigt kyligt, mohahaha. Fast ni behover inte vara avis nar vi har 45 grader i vart rum pa natterna och samsta flakten nagonsin. Idag blev det harliga tre timmars somn for mig och Matilda, som korde pa en sista utgang har i Byron. Vi har blivit riktigt vana vid att ga upp, stresspacka och checka ut efter sena natter ska ni veta. Nu har vi precis bokat Fraser Island och Withsunday sa ar mycket nodja och glada.

Nu kommer i alla fall ett riktigt spexigt inlagg fran Felicia och ganget!!!!

Ni behover inte oroa er over:

... Att vi ater for lite! Ar konstant hungriga vilket leder till att vara portioner ser ut som sportiga tonarskillars. Numera vagar vi aven ta for oss av gratismaten pa hostelet och fixa sasbuffe.

... Att vi skrattar for lite! Lite somn har lett till mycket skratt. Fy vad kul allt ar ibland. Vi ar skojganget nummer ett! Det basta ar att ingen forstar vara skamt, da kan vi skratta extra mycket.

... Att vi gar for lite! Som Tove har namnt sa gar vi overallt. Vi fattar anda inte tunnelbanan och det ar alltid langst till de billigaste mataffarerna.

... Att vi dansar for lite! Vi ar danssugna hela tiden och nagra kvallar har vi dansat vi flera timmar i strack. Ni behover heller inte vara oroliga att vi dansar for seriost for vi brukar kora pa fulast dans vinner.

... Att vi sover for mycket! Har faktiskt varit duktiga pa att ga upp trots sena natter. Det ar inte sa latt att sova vidare nar alla i rummet borjar vakna och skaka pa sangarna.

... Att vi glommer hur man pratar svenska! Har hangt med Ellen, som Felicia kanner sen hemma, i nagra dagar nu och aven med andra svenskar i Sydney och har i Byron, sa ingen brist pa svensktalande. Dessutom ar det inte helt ovanligt att man sager "Sorry, is this taken?" pa hostelet och far ett "Nej, den ar ledig" till svar, haha.

... Att vi simmar ut for langt! Efter surfingen sa ar vi verkligen trotta pa vagor. Surflektionerna var i princip en och en halv timmes saltvatten i ogonen, munnen och nasan sa nu far det vara nog. Innan surfis var vi dessutom vagradda, sa vi har aldrig befunnit oss dar vi inte bottnar i vattnet, haha.

... Att surfarna ar osakra pa sitt utseende! De tycker att de ar de snyggaste som nagonsin vandrat fram pa en strand. Vi ska forsoka filma en nagon gang, de ser ut som en riktigt overdriven parodi pa David Hasselhoff.

... Att vi har for mycket pengar kvar pa mobilerna! Vi har namligen 0 kr kvar helt plotsligt. Tydligen fattade vi inte riktigt var kontantkortsdeal dar.

... Att vi har for lite smeknamn pa saker! Forstar att ni oroat er mycket for denna. Men typ sahar later det konstant:
"Vem har solis?"
"Storis?"
"Nej, ansiktssolis"
(konversation om solkramen, som vi for ovrigt har usel koll pa var den ar hela tiden)

Tonis= tonfisk, kylis=var alskade kylvaska, tandis=tandkramen osv i all oandlighet. Har aven smeknamn pa alla personer vi traffat forstas och aven pa alla platser vi varit pa.


Men nu ska vi strax slutis for vi ska ga till en vacker fyris.

Forresten sa var turen i Nimbin for mig, Tove och Ellen igar lyckad. Det var kul att se och var gulligt och fint! Jattefarglatt med typiska hippiebudskap overallt,  hönor som gick omkring och mycket hundar. Var busschauffor paminde om skolbusschaufforen i Simpsons, sa bara det gjorde ju resan vard! Vi blev erbjudna en hel del "good cookies" pa gatorna och det kandes verkligen annorlunda. Superkonstigt att det finns stallen som ar sadar, men haftigt att se i alla fall.  


Hörs snart pluttisar!


Kommentarer
Postat av: Bengt

Hej själv backpackisar!



Tack för svar på alla frågor som har plågat oss.

Men det är fortfarande två saker vi undrar: 1: Äter ni tillräckligt med godis för att hålla en hög jämn blodsockerhalt.

2: Håller ni er informerade om det aktuella politiska och ekonomiska läget i ert närområde och studerar basnäringar och framtidsutsikter.

vaya con dios

2011-02-23 @ 09:45:46
Postat av: Annika

hej tjejjer. Skönt att höra att ni har koll på läget och roar er.Fast trist att det verkar tomt på mobilerna - det var kul med telefonsamtal.Kramis Annika

2011-02-23 @ 22:04:54
Postat av: felicia

Bengt, 1. Ovantat nog ar Tove gangets godisgris. Hon tycker att choklad ar det enda sattet att fa upp blodsockernivan med! Nagot som det skamtas en hel del om. Storsta lyckan var nar en kitkat bara foll ner i en selectamaskin. Tove skrek och sprang dit och sen var hon lycklig hela dagen lang. Men vi forsoker alla minska vart sockersug!



2. Ja

2011-02-24 @ 07:52:14
Postat av: Bengt

Tack för svaren.

Särskilt svaret på fråga 2 gladde. Ser fram mot att höra era synpunkter på den något osäkra parlamentariska situationen och om verkligen Julia G kommer att våga agera mot kungahuset.

Dock var svaret på fråga 1 inte så överraskande som jag hoppats. Fråga Tove vad det stod på hennes medalj hennes gymnasiekamrater överlämnade.

2011-02-24 @ 09:32:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0