Tuffa tjejer med onda fotter

Halla dar hemma!

Vi har last att ni har snokaos hemma och tycker saklart mycket synd om er, typ, mest tycker vi dock synd om oss sjalva. Har har det namligen varit mulet, blasigt och delvis regn i tre dagar nu. Men vi ar ute pa vara omma fotter i alla fall.

Snala, sorry jag menar saklart ekonomiska, som vi ar sa betalar vi inte for buss. Fotterna ar gratis och det kanns, haha. Igar tog vi en promis till Paddington som vi fatt tips om, tack for den. Vi irrade runt lite dar inne och det var jattegulliga hus, men inte sa mycket mer. Nar vi har gatt ett tag kommer i fram till vattnet och inser att vi ar utanfor kartan. Kan ju laggas till att jag ar guide, vilket ocksa ar en anledning till mycket extrapromenerande.
gick och gick en massa i alla fall och till slut kom vi fram till kanda omraden.

Fuck nu ar tiden slut. Matse sticka.

Puss fran Tuff

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men hallå! Packade du inte ner kompassen?

Skönt att höra att ni rör på er i alla fall. Tråkigt med regn men är det inte skönt att slippa värmen ni klagat på i flera veckor ; )

2011-02-13 @ 10:17:18
Postat av: ebbot

Åh tuff det låter som den guidade turen jag tog med emma på i Berlin. Vi gick och gick och gick och gick. Och ja. Men det är alltid bra med träning!



Sen litar jag på ditt lokalsinne, alltid till 100%.



Ha det bäst och glöm inte bort mig! okej? puss!

2011-02-13 @ 19:26:51
URL: http://ebbaoemma.wordpress.com
Postat av: Annika

Hej hopp nu är man tillbaks från Ramis och underbar skidåkning i det mycket kalla vädret -29 typ. Där lyste iallafall solen från en klarblå himmel i tre dagar så nu kan solen få vandra ner till er! Åkte lite i Predikstolstolsbacken åt dig Tuss, många pucklar som du gillar. Kul att höra att ni drar iväg på surfcamp, håller helt med att det måste prövas på när ni är i Australien. Hoppas ni får fina vågor. Många puussar o kramar från Mams

2011-02-15 @ 20:07:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0