Livet down under

Hej Sverige!

Nu sitter va har pa hostelet sista natten i Bondi, kanns ganska skont att aka tillbaka till Sydney faktiskt, Bondi var fint och harligt med sol och bad men annars fanns det inte sa mycket mer att gora faktiskt. Kommer ju forhoppningsvis se fler livisar och raddningsaktioner pa andra strander!
Men ni kan vara lugna vi tjejer ar alla som fiskar i vattnet sa vi behover ingen raddning!

Idag har vi funderat lite pa framtiden har i Aussie-land, vart vi vill ta oss och vad vi vill gora. Ar lite taggade pa ett surf-camp som var over en helg eftersom vi kanner att surfa ar ett maste nu nar vi ar har pa andra sidan jorden, men far se vad vi bestammer oss for! Aker nog iallafall fran Sydney mandag eller tisdag for att borja aka upp mot kusten, ska bli skoj!!

Nar det kommer till brunheten ar laget inte pa topp, har ju fatt farg om man jamfor med nar man kom hit men kanner sig ju blekast ever nar man jamfor sig med andra!! En chockartad nyhet ar dock att Tove ar den som brant sig mest, hur gick det till liksom ?! haha. Fast alla har vi tyvarr brant oss lite sa skarpning med att vanta med solkram vid molning vader.

Nu varit i Austalien hela 3 veckor, kanns som tiden flygit forbi men anda inte, kanns som langesen vi var i Melbourne hos Sue. Lite smastrassade over att nastan 1/4 av resan gatt men fortfarande lang tid kvar och mycket kvar att uppleva ska vi forsoka tanka!

Stord grej som hande igar kvall forresten. Pa planet till Melbourne fran Sverige pratade vi lite med en svensk kille, han skulle vara i Adelaide typ 5 veckor sa vi skulle inte vara pa samma stalle alls.
Sen igar nar vi provade pa utelivet i Bondi ser Nattis honom inne pa samma stalle som vi!
Sa vi blev kompisar pa nytt haha, han skulle stanna i Sydney nagra dagar till sa kanske skulle ses nat, kul iaf att varlden ar sa liten!

Skulle laddat upp lite bilder fran Bondi beach nu, speciellt till dig Jossan som ar sa trogen var blogg! Men hittade ej kamerasladden och tar tjugo timmar att ladda upp, men kommer nagra bilder snart, LOVAR!


Puss Puss till er alla fran Matilda och ganget
























































































Kommentarer
Postat av: Stina och Ture

Hej!

Hoppas att ni har det bra, vi har det bra här hemma i Sverige.

Idag så snöade det jättemycket, vad har ni för väder?

Vi har åkt skridskor massor med gånger den här vintern.

Har ni sett någon kängru och Ture undrar om ni sett någon boaorm, isånnafall blir ni nog allt rädda.



Puss och kram från Stina och Ture

2011-02-10 @ 18:39:55
Postat av: Cattis

Hej Tjejer, Låter som livet på Bondi beach ändå inte var så superhett, men surfcamp låter helt rätt, klart ni måste prova på det när ni befinner er i surfparadiset. Det brukar ingå en snygg surflärare också så ni blir säkert extra begåvade i dess närvaro ! Då snökaoset är ett faktum återigen här i Stockholm känns beachlivet inte helt fel. Nu är vi hos Stina och Ture då Annika och Göran är på olika uppdrag , Millis läser Bamse för glatta livet och vi hoppas att de små snart ska sova gott. Jobba på brännan och du Tove får väl ta det lite lugnare med allt solande, hi,..hi

Stor kram till er alla!

2011-02-10 @ 19:35:02
Postat av: Maria

Hallu! :)

haha ja glöm inte solkrämen! men bruna blir ni mer och mer för varje dag ni har ju låång tid kvar där på andra sidan jorden! hur länge till blir ni i sydney nu och när drar resan vidare till Asien?

Jag vill också se massa bilder, lite dåligt med den uppdateringen får jag säga ;) huvudsaken är att ni skriver i alla fall <3 Pussar!

2011-02-10 @ 21:36:30
Postat av: Anna och Truls

Hej Tjejer!



Härligt att höra att ni har det bra. Surfa låter hur härligt som helst, klart ni ska testa det! Ni kan ju öva lite genom att tex hålla i sängkanten och hoppa upp jämfota i sängen. Har nämligen hört att just momentet när man ska ställa sig upp på brädan är det svåraste:-)



Här vräker snön ner och det blåser halv storm. Men det hindrade inte mig och Truls från att åka in till stan. Pendeln var dock inställd så vi fick ta bussen istället....



Truls växer och äter nu puréer och gröt för glatta livet. Han ser nog fram emot att träffa er när ni kommer hem. Nästa vecka ska vi nog hänga lite med Cattis och Millis. Ha det så gott och sköt om er!

Kram Anna och Truls

2011-02-10 @ 23:15:57
Postat av: Bengt

Lycka till med surfningen. Ser fram mot surfbilder.

Vi får nöja oss med att åka skidor och att heja på Anja Pärson som just tog VM-brons i kombinationen.

2011-02-11 @ 14:58:36
Postat av: Millis

Tjena!

Surfcamp låter ju jättekul, det tycker jag att ni ska testa:)

Synd att ni inte fick bli räddade av några snygga livräddare, men det var ju tur så att ni inte skadade er. Vi har värsta snöstormen här hemma så man är inte ett dugg avis:)



Hoppas resan går bra från bondi!

Saknar er såå, pussar och kramar

2011-02-11 @ 22:22:47
Postat av: Lovisa

COOLT med surf. Hoppas ni hittar något bra. Hoppas utgången i Sydney var kul! tänker på er! love

2011-02-12 @ 15:49:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0