Fast i Airlie

Snart borjar det bli lite panik, dagarna gar och vi vet fortfarande inte nar vi kommer kunna aka harifran Airlie Beach till Cairns. Ringer bussbolaget varje dag men de har ingen koll och blir alltid samma svar: ring tillbaka imorgon. Forhopppningsvis drar sig oversvammningarna sig tillbaks lite sa vi kan aka harifran snart, vill hinna vara i Cairns manga dagar!!

Vi har det mysigt dar vi ar nu men ar typ bara en huvudgata med hostels och affarer har sa finns ej supermycket att se sa nu vill vi bara aka vidare. Hall tummarna allihopa att imorgon blir dagen da vi far lamna Airlie.

Annars har det inte hant sa mycket, vi bor  pa ett hostel som ar helt ok. Bor i ett 8 baddarsrum men bara vi som bor dar nu sa skont! breder ut oss over hela rummet anda som vanligt.

Hade rolig rummis fram tills idag i alla fall, jattesnall och sot kille som bodde pa hostelet med sin tjej som typ jobbade hela tiden sa da superpratig med oss. Flummig varre var han, nattis och fellis hade turen att fa se hans malningar och fick jattehoga forvantinigar nar han hade varsta avancerade malarutrustningen, sen fick dom se teckningarna som sag ut som en 4-arings sa da fick dom saklart en skratt-attack av varsta sorten! avis pa det.

Tove och jag fick aven skjuts med honom till favvoaffaren Coles idag som lag en bit harifran, fick aka deras hippie-van som dom typ bodde i haha. Proppfull med grejor, klisterstjarnor i taket pa bilen och malat pa vaggarna inne. 

Sa tack vare den braiga handlingen ska Tove och jag fixa overasskningsmiddag for de andra tjejerna ikvall for att muntra upp oss lite, dom ar spanda till tusen! Kommer bli matlagning pa hog niva kan vi lova!

Lyxig frukost ingar forresten pa hostelet ,vitt toastbrod med smor och har man tur kan man kanske fa ut en skvatt marmelad ur nan av de 3 tomma burkarna. Det star man sig pa hela dagen sa tur tur.

Nej men nu ska vi val ringa greyhound igen for att kolla laget for nu verkar det som att bussarna ej gar forran den 14 mars och vi flyger till Singapore den 15...tajt om tid! men loser sig pa nagot satt.

Pussar fran era seglartjejer!


Kommentarer
Postat av: felicia

sa spand pa middagen!

2011-03-10 @ 08:41:02
Postat av: Bengt

Håller tummarna för att transporterna funkar. Ser fram mot recept på middagen och kanske ett litet filmat inslag från tillagningen. Hoppas att det inte är Elvis ni har lagat till, eller att ni köpt kryddor av målarkludden.

2011-03-10 @ 09:07:28
Postat av: Cattis

Hej tjejer!



Ja, vi får verkligen hålla tummarna för att ni kommer iväg som ni ska, förstår att det är frustrerande att inte få information och sitta och vänta. Men så bra att ni fixar lyxmiddagar under tiden ni är strandsatta. Den fina frukosten kan ni ju ta med som lite matsäck på er resa den dagen ni får klartecken, ungefär som den matsäck Millis och jag plockade ihop på Grövelsjön på vägen hem, den orkade vi inte ens äta upp. Nu har vi turen att få lite mer snö, så som vi längtat!! Ta inte med er nåt paket från målarkillen ifall han ber er, låter som om han kan ha en del icke helt lagliga laster.

Vi hoppas nu att middagen ni lagat var delikat och att ni snart kommer iväg. Själva har vi idag njutit av amerikanska pannkakor till mellis, mums...

Massor av pussar och kramar

Mamma

2011-03-10 @ 16:11:50
Postat av: Jossan

Hej mina fina vänner.

Tråkigt med allt stök =( Hoppas ni kommer iväg snart. Annars får ni väl ta och åka hem ;D det är nog lika bra!!!

Ja som Cattis skrev så snöar det nu här. Man kan ju inte bli lyckligare. Får nog stoppa undan vårjackan igen =(

Nu ska jag ta och hoppa lite i era sängar och ha modevisning ;D hihi



Love you <3

2011-03-10 @ 16:43:06
Postat av: Björne

Hej tjejer!

Hörde att ni tagit flyget till Cairns. Bra initiativ! Då hinner ni ju få lite tid där också

innan ni drar vidare. Se upp för oväder, det är tydligen på gång där. Sköt om er!!

Pussar från pappa!

2011-03-11 @ 15:20:47
Postat av: mormor

Hej mina gullungar. Vad ni är duktiga att hålla oss updaterade det känns så fint att få höra om era äventyr.Och nu bär det snart av från australien ,hör ni något från Sue undrar hur det gick för henne med huset om hon fick mycket skador på huset. Ni har väl läst om att Japan har haft en stor jordbävning ,så håll er alltid underättade med resebyrån innan ni åker till nya ställena.Vi längtar efter er men unnar er allt trevligt på er resa .många kramar till er alla nu ska jag sätta mig och titta på melodifestivalen ska bli kul puss puss mormor.

2011-03-12 @ 18:07:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0