Resganget chillar GAALET

Hej pa er darhemma!

Nu har vi hangt pa Langkawi nagra dagar, inte haft supertur med vadret, har varit molningt och regnigt men dom sista dagarna har vi haft lite battre tur sa battrat pa brannan lite i alla fall! Vi bor i ett rosa palats typ haha (ni ska fa se) och slappar hela dagarna. Hanger vid mysiga poolen, fikar pa rummet, gar langst gatan/stranden pa kvallarna och provar alla restauranger. MYSIGT! fast nu borjar vi bli lite trotta pa att hanga har sa pa sondag aker vi vidare till on Penang och stannar dar nagra dagar innan vi drar till Kuala Lumpur, sen blir det Kambodja!

For er som undrar over var traning sa bestar den av 20 min simning i poolen innan frukost for att sedan klamma i oss nagra kilo frukostbuffe, och sedan aven lite styretraning pa kvallarna for vissa av oss. Forsok att sla det om ni kan! Vart hotell i Kuala har bade gym och pool sa tveksamt om vi kommer hinna se nat av staden pga av all traning...

(Forresten mamma, har du kvar numret till Anthony? HOPPAS!)

Nej men hm finns inte sa jattemycket att skriva eftersom vi inte gjort sa mycket, nu har vi suttit pa varat stanmmis internet cafe i nagra timmar kanns det som och forsokt boka hotell hit och dit+ forsoka fa lite allman koll pa resten av var resa, men det ar livet som backpacker!

Ha det nu bast alla ni darhemma, hors snart!

Pussar och kramar fran Matilda och resten av REEESGANGET!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej älskling! Skönt att ni fått lite sol på er, låter som en inte alltför jobbig tillvaro. Har idag cyklat för första gången men med motvind hela vägen, lite kämpigt, så det får bli min träning idag. Vad duktiga ni är som simmar och gymmar, ni kommer ju vara grymt snygga när ni kommer hem ( vilket ni var redan innan). Självklart har jag kvar numret till Anthony! Honom måste ni ut med en dag, Tove och Felicia kommer att bli stormförtjusta, ladda kamerorna! Hoppas ni får det trevligt i Penang, är det också en badort?

Massor av pussar och kramar

Mamma

2011-03-25 @ 11:05:06
Postat av: Millis

Cha Cha!



Det låter som ni har det supermys, här hemma har det varit fint väder och ganska varmt, men idag blåste det som sjutton så man frös riktigt mycker:(

Ni kommer väl vara värsta bodybuilder när ni kommer hem hihi:)

Förstår att ni vill träffa Anthony, han var ju så otroligt härlig! Hoppas ni har övat in några nya poser så att han kan ta extra mycket bilder;)



Pluttisarna ligger här i soffan och hälsar en blöt puss!



Hoppas ni får lite bättre väder på Penang!

Massor med pussar och kramar till mina finaste systrar och kramar till Tove och Felicia! <3<3

2011-03-25 @ 20:53:46
Postat av: Annette G

Hej tjejer, mamma Kattis och jag sitter här nu och njuter med varsitt glas vin efter en härlig långpromenad i väldigt vackert o fint väder. Mamma saknar er mycket men är så glad att ni får vara ute på ett så härligt äventyr. Vi skulle gärna vara med er. Vi har följt er blogg jättekul att se er och ert äventyr. Kramar här från fågelbro.

2011-03-26 @ 19:20:30
Postat av: Louie

Insåg att jag inte kommenterat här på länge! Har inte haft Internet på några dagar heller, så trist!! Häng vid poolen låter helt fakking underbart. Tittade precis på cyklop-filmen med Nattis och Felle igen. Så härligt att se er in action haha! <3 Hoppas ni har det BÄST!

2011-03-27 @ 18:41:35
Postat av: Annika

hejsan, nu är vi hemma från Berlin och kan kommentera igen. Vad sööt er kompis onion är :)lite avis blir man på det soliga och varma vädret ni har. I Berlin var det härliga 5 grader varmt :(. Vart i Kambodja tar ni vägen? kramisar Mams/Annika

2011-03-27 @ 20:19:43
Postat av: Maria

åh så himla härligt, sol och bad varje dag! kan det bli bättre? att ni tränar är ju galet bra också! det där rosa palatset är jag allt lite nyfiken på att se! :) saknar dig och syrran massor <3 Pussar!

2011-03-28 @ 15:28:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0