Kualis

Tjolahopp!

Vi befinner oss just nu i Kuala Lumpur. Kom hit igarkvall efter en minst sagt kissnodig (ingen toalett pa bussen!!panik) och langdragen bussresa fran Penang, men var mycket billigare an flyg sa nu kan vi shoppa loss rejalt har i KL.

Hotellet vi bor pa har ar...det far ni inte veta an! Daligt, flott, ackligt eller asbra? Det kan ni fa klura pa ett tag.

Igarkvall blev det bara en tur pa stan, at lyxmaten McDonalds och gick sedan vidare och kollade pa fina Petronas Twin towers for att sedan tappa bort oss och ta en omvag over hela stan for att komma hem.
Idag har vi knallat runt i stan och kollat in shoppingutbudet, har kopt massvis med nodvandigt sasom losogonfransar, nagellack, smink m.m. Allt sant ar ju riktigt dyrt har!

Imorgon ska vi nog forsoka ta oss in till Chinatown och ova upp vara prutnings-tekniker, det ser vi fram emot for just nu ar vi samst pa det. Har val blivit lurade av ALLA taxis sen vi kom hit till Malaysia, men blir ju anda billigt eftersom vi ar fyra men fran och med nu ar det skarpning pa den fronten! Far aven sitta superobekvamt med en rygga i baksatet pa alla taxifarder sa det borde vi verkligen inte betala extra for.

Ikvall ska vi nog kora lite spakvall och en av oss kanske inte riktigt kommer vara sig lik efter det, vanta med spanning!

Manga pussar och kramar fran erat alskade resgang! 

Kommentarer
Postat av: Bengt

Kul att höra av er från storstan. Och kul att ni satsar på spa-behandling. Det har ni förtjänat efter alla hårda dagar på stranden, poolen och tomma biosalonger.

verkar som KL är en trevlig stad.

Men ni borde ändå provat ett Expecto petronum i närheten av de höga husen. Det hade kunnat bli häftigt och undras vilka djur ni fått se. Sengångare, kanske?

Kramar

2011-03-31 @ 15:29:26
Postat av: Anonym

Gud vad härligt med KL!



Nu är man riktigt spänd på hur hotellet är och vem som kommer att få en makeover!

Nu ska vi fira lilla skitkillen här och han är riktigt spänd på sina paket kan jag lova, han har knappt sovit inatt! Kul att höra att ni kommit till Kuala nu, hälsa Anthony från mig;)



Pussar och Kramar<3

2011-03-31 @ 19:27:49
Postat av: Anonym

Hej Sötnosar!

Ja visst blir man lite avundsjuk på er, inte så att vi inte varit det tidigare, men då visste vi ju inte vad vi missade. KL är ju nästan vår hemstad, hi, hi...Kul att höra att ni vandrar runt där vi varit, ska ni besöka "apstället" med alla trapporna ? Köp hem riktigt mycket smink så vi kan låna. Är spänd på förvandlingen efter ert spa besök, ni kan väl ta en före och efter bild på er alla.Tänk på oss när ni nu vandrar på kända ställen och känn lite medlidande, nu snöar det igen här !!

Ska vi börja gissa vart ni bor, blir det nåt pris?

Massor av pussar och kramar

Mamma

2011-03-31 @ 22:46:54
Postat av: mormor

ja antingen bor ni jättefint eller så bor ni på något skitställe när spränger ni nyheten så vi får veta vi är väldigt nyfikna . det är väl trevligt att vara där ni redan har varit man ser ju lite annnorlunda när man kommer igen.eller hur. Är vädret bra här har vi just lite snöregn härligt det tar aldrig slut med snön . Imorgon är det fredag och då börjar talangjakt med Bert Karlsson ska bli kul många kramar till er alla från mormor

2011-03-31 @ 22:49:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0